27 Ocak 2016 Çarşamba

Lierac Diopticreme Göz Çevresi Kremi

Lierac markasına ait kullandığım ilk ürünün göz çevresi bakım kremi olması sizi şaşırtmasın, zira blogumu uzunca süredir takip edenler bilir; genetik olarak kahverengi, mor halkalara sahip bir göz çevrem var. 


Lierac, göz çevresi bakımı için Diopti isimli bir seri geliştirmiş; seri her göz çevresi sorununa karşı çeşitlilik gösteriyor. Serinin çeşitlerinden kısaca bahsedecek olursam: Dioptigel, göz altı şişliklerine karşı etkiliyken; Diopticerne, göz çevresindeki koyu halkaların görünümünün hafifletilmesini sağlıyor ve son çeşit olan Diopticreme ise göz çevresindeki kırışıklıklara karşı etkili bir krem. 

Online dermokozmetik satış sitelerinden biri olan portakalrengi.com tarafından gönderilen Lierac Diopticreme Göz Çevresi Kremi' nin vaatleri ise göz çevresi kırışıklıklarında ve derinliklerinde %93 azalma, daha genç bir görünüm ve ciltte nemlenme etkisi. 


İçeriğindeki aktif bileşenlerden olan aslan pençesi, sarmaşık ve kırk kilit otu doku yenileyici kompleks olarak geçmekte. Özel flavonoidler ve tannoidler bakımından zengin olan bu kompleks; fibroblast hücreleri tarafından sentezlenen kolajen ve elastin liflerinin biyosentezini arttırır. Ek olarak içerikte bulunan prunus ekstresi ise cildi nemlendirerek esneklik kazandırır. 

Gelelim çok da derin olmayan kırışıklıklara sahip annem ve bendeki etkilerine :

Kullanım talimatında da belirtiği gibi sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullandık, 6 ay kullanım ömrü verilen bu kremi iki kişi kullanınca 2-3 ay gibi kısa bir sürede bitirdik. Makyaj altına da rahatlıkla kullanabildiğim bu krem, çabuk emilmesi ve anlık verdiği serinlik hissi ile benden tam not aldı. Akşam ise makyajdan arınmış göz çevreme verdiği nem ve rahatlatıcı etkisi de gayet yerindeydi. Özellikle de düzenli kullanımım süresince bir ay sonunda çok ilginç bir şekilde vaadi olmayan bir sorunumu da hafifletti; göz çevremdeki koyu halkaların görünümü azalmıştı. Bu çok devasal bir azalma olmasa da benim için gözle görülür fark gerçekten beni şaşırttı. Bu durum elimdeki diğer iki göz kremi de bittikten sonra serinin Diopticerne olan çeşidini almayı düşünmeme neden oldu. Lierac Diopticreme Göz Çevresi Kremi 40' lı yaşlarını çoktan geçmiş olan annemin kırışıkları üzerinde de gözle görülür bir etki gösterdi. 

Kısacası, Lierac markasına ait ilk deneyimim olan Lierac Diopticreme Göz Çevresi Kremi benden tam not alarak, diğer ürünlerini de denemem için merak uyandırdı. Siz daha önce markaya ait bir ürün kullandınız mı? Yorumlarınızı merakla okuyor olacağım :)

4 yorum:

  1. maalesef ben çok etkili bulamadım kremi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nedense morluklar için olanı çok merak ediyorum :)

      Sil
  2. Çok çabuk emildiği için, geriye bir şey kalmadığı ben pek sevemedim. Gençliğinin kıymetini bil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevi' cim sen de kıymetini bil, daha çok genciz^^

      Sil