14 Mart 2017 Salı

Dermalogica: Ultra Sensitive Tint Spf30 Güneş Kremi

Dermalogica  Ultra Sensitive Tint Spf30 Güneş Kremi

Dermalogica  Ultra Sensitive Tint Spf30 Güneş Kremi

Güneşin yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladığı şu günlerde, son zamanlarda keşfettiğim bir üründen söz etmek istiyorum. Blogumu uzunca süredir takip edenler bilir; yaz kış güneş koruması içeren nemlendiriciler vazgeçilmezimdir. Son bir yıldır da yüzüm için lazer epilasyon uygulaması yapıldığından günlük güneş kremi kullanımını aksatmaz oldum^^ Bugün bloguma konuk olan koruyucu ise  Dermalogica Ultra Sensitive Tint Spf30 Güneş Kremi.

Dermalogica  Ultra Sensitive Tint Spf30 Güneş Kremi

- Derrmologica markasında Ultra Calming serisine ait  Ultra Sensitive Tint Spf30 Güneş Kremi; içeriğindeki doğal mineraller ile renkledirerek cilt tonunu hafifçe eşitlemeyi ve yapay renklendiricilere karşı hassas ciltlere sahip olan kişileri hedefliyor.

- Ultra Calming Complex ciltteki hassasiyeti hafifletmeye yardımcı olurken, içeriğindeki C ve E vitaminleri sayesinde cildin pürüzsüzlüğünü arttırmayı vaat ediyor. Yeşil çay ve üzüm çekirdeği gibi antioksidanlar ile de cildi pürüzsüzleştirmeye yardımcı oluyor.

Bloguma yeni gelenler için cilt tipimi kısaca özetleyecek olursak; sivilceye meğilli T bölgesi yağlı ve diğer bölgeleri çok kuru bir cilde sahibim. Bu nedenle cildime uyguladığım ürün ne olursa olsun ilk olarak sivilce konusundaki performansına bakarım, ikinci olarak ise kuru bölgelerin bolca nemlenirken T bölgesinin gereğinden fazla yağlanmamasına dikkat ederim^^

Dermalogica  Ultra Sensitive Tint Spf30,  nemlendiricinin üzerine veya nemlendirici yerine de kullanılabiliyor.

Gelelim benim cildimdeki etkilerine:

- Ürünü elinize sıktığınızda çok yoğun yapılı gelebilir. Fakat bu durum sizi korkutmasın cildinizdeki dağılımı inanılmaz kolay oluyor.

- Cilt tonu eşitsizliklikleriniz var ise rengini eşitlemede biçilmiş bir kaftan.  Küçük bir nohut tanesi tüm yüze yeterli geliyor. Uygulamadan sonra ise kadifemsi yumuşaklıkta bir cilt kalıyor geriye.

- Ciltte hafif nemli görüntüyü seviyorsanız yine bu güneş koruyucu tam size göre. İçeriğindeki renklendirici gün içinde oksitlenmiyor, cildin renginde herhangi bir değişim meydana gelmiyor. Sabah cilde nasıl uyguladıysanız öylece kalıyor.

- Bir aydan fazladır kullandığım bu koruyucunun uzun süreli kullanımdaki etkilerini yavaş yavaş hissetmeye başladım diyebilirim. Dudak çevresindeki mimik çizgilerinde biraz da olsun azalma gözlemledim^^


- Sivilceye meğilli cildimde bu zamana kadar hep kuru yapılı, yeri geldiğinde kireç görüntüsü bırakan güneş koruyucular kullandığımdan; Dermalogica  Ultra Sensitive Tint Spf30' un bıraktığı canlandırıcı ve nemlendirici etkisi gönlümü fethetti diyebilirim.

Sizler de bu ürünü deneyimlemek isterseniz çok güvendiğim bir online dermokozmetik sitesi olan dermozkozmetika.com ' u ziyaret etmenizi öneririm^^  Sitede dönem dönem çok güzel kampanyalar oluyor. Ürünü dermokozmetika.com ' dan detaylı incelemek isterseniz de ürünün ismine tıklamanız yeterli: Dermalogica: Ultra Sensitive Tint Spf30 Güneş Kremi

4 yorum:

  1. Dermalogica etkinliğinde Gül'ün yüzüne de bu ürünü uygulamışlardı ve ben o zaman da çok beğenmiştim. Yaz için aklımda olsun kesinlikle, süpermiş! Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Başak ablacım, cidden güzel ^^

      Sil
  2. dermalogica güneş kremi denemedim ama yaz kış güneş kremini ihmal etmemek lazım tabi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle İrem ablacım, bi de renklendirici özellikte olması epey işime yaradı^^

      Sil