15 Mart 2017 Çarşamba

Isana Deodorant: Compressed Deospray

Blogumu uzunca süredir takip edenler Rossmann' larda satılan Isana deodorantların müptelası olduğumu çok iyi bilirler. Yaz aylarının sonlarına doğru keşfettiğim (sanırım o aylarda yeni çıkmıştı), Isana Compressed Deodorant Spray bugün bloguma konuk oluyor. 

Isana Deodorant II Compressed Deospray

Isana deodorantlar alkol ve alüminyum içermiyor. Özellikle hassas ciltler için uygun olduğu belirtilmiş. Ter kokularına karşı 24 saat saat korumayı vaat ediyor. Sıkıştırılmış olması özelliğinden dolayı normal deodorant boyları ile eşdeğerdir. 

Isana Deodorant II Compressed Deospray

Yaz kış banyodan sonra deodorant kullanan biri olarak piyasadaki çoğu deodorantı denedim desem yeridir. Her ne kadar ürün özelliklerinde 24 saat ter kokusuna karşı etkili dese de pek de doğru olduğu söylenemez. Ben bu durumu deodorantın temiz içeriğine bağlıyorum ^^ Vaat ettiği ferahlığı temiz mis gibi kokusu banyodan sonra 4-5 saat civarı sürüyor. Kokusundan ayrıntılı söz edecek olursam ; çok temiz, bebek poposu mendilleri gibi minnoş kokuyor :)

Isana Deodorant II Compressed Deospray

Isana Compressed Deodorant Spray' ı kokusundan ve kısa da olsa bıraktığı temizlik hissinden dolayı kışın ve bahar aylarında sürekli alacağım deodorant olarak ilan ettim. Aktif olarak terlediğimiz yaz aylarında ise Rexona Linen Dry Deodrant' a devam ^^ 

Sizler de Isana Compressed Deodorant Spray' i denemek isterseniz, Rossmann' lardan 5-6 TL gibi bir fiyata satın alabilirsiniz^^ 

Diğer Deodorant Yazılarım:

Rexona Linen Dry Deodorant



2 yorum:

  1. bende de var bu yaz için çantada taşımaya da çok uygun bence.. sürekli alacağım sanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu minik boyu tam çantaya atıp çıkmalık^^

      Sil