13 Mart 2017 Pazartesi

QTICA: Overnight Intense Hand Repair Balm

Kendine çok iyi baktığını iddia eden bayanların çoğu sadece yüz bölgesi ile ilgilenirken, ellerine bakım yapmayı unutuyor. Bir kadının yaşını nereden tahmin edersiniz diye sorsalar benim ilk vereceğim yanıt 'eller'  olur^^ İşte tam bu noktada yaz kış demeden kuruyan ellere sahipseniz QTICA Overnight Intense Hand Repair Balm yardımınıza koşuyor.

QTICA: Overnight Intense Hand Repair Balm

QTICA; daha önce duymayanlar için tırnak bakım üzerine bir çok ürünü bulunan Zoya markasına ait bir çok bakım grubundan ürünler içeriyor. Bu ürünlerden biri olan QTICA Overnight Intense Hand Repair Balm' ın vaatlerine ve bendeki etkilerine hadi gelin birlikte bakalım^^

QTICA: Overnight Intense Hand Repair Balm

Ürün yoğun ve zengin içeriği ile kuru ve hasar görmüş ellerde oluşan hasarı gidermeyi hedefliyor. A, E ve C vitaminlerini içeren bu el balsamı aynı zamanda yaşlanma karşıtı olduğunu da vaat ediyor.

QTICA: Overnight Intense Hand Repair Balm

Ürünü yaklaşık 2 aydır her akşam uyumadan önce ellerime masaj yaparak yediriyorum. Sabah sanki manikür yaptırmış gibi ellerle uyanıyorum. Kokusu biraz eski usül vazelin gibi olsa da bir süre sonra kayboluyor. Bu el balsamı o kadar yoğun yapılı ki zaten gün içinde uygulayıp geri işlerinize koyulmanız imkansız gibi bir şey! En güzeli gece uyumadan uygulamak. QTICA Overnight Intense Hand Repair Balm' ın etkisini en yoğun biçimde eşim gördü aslında. İşi gereği elleri inanılmaz çatlıyor ve avuç içlerinde belli bölgelerde şişlik gibi sertleşmeler oluyor ara ara. İşte bu el balsamı resmen ellerini baştan yeniliyor. QTICA Overnight Intense Hand Repair Balm'a başladığından beri elleri eski kötü günlerine dönmedi. Bu kadar yoğun yapılı ve az az kullanmamıza rağmen kremin neredeyse iki ayda dibini gördük. Tabi bunda iki kişinin kullanmasının payı da yok değil^^ Sanırım ay sonuna doğru yenisini sipariş edeceğiz :)

Sizler de QTICA Overnight Intense Hand Repair Balm' ı denemek isterseniz zoyaturkiye.com' u ziyaret ederek ürüne ulaşabilirsiniz. Şu an indirim de var sitede bu el balsamının fiyatı 42.50 TL' ye düşmüş. 

4 yorum:

  1. Kış için ideal bir ürünmüş, benim de aklımda olsun! Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak ablacım biz çok beğendik, tavsiye ederim :)

      Sil
  2. oldukça beğendim bunu ben neredeyse 2 aydır falan her gece kullanıyorum ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ablacım gerçekten başarılı bir ürün :)

      Sil